.

AD BANNER

Yaşamı

İhVani 


YAŞAMI:

           1958 Yılında Çorum / İskilip / Yerliköy’ de doğdu (Doğum yılının doğrusu 1960 olabilir). Yerliköy İlkokulunu bitirdi. Daha sonra Kuran Kursunda okudu. Tam Hafız.

           Uzun yıllar Çorum İl Halk Kütüphanesi'nde memur olarak çalıştı. Tayininin Ankara'ya çıkması ile bu şehirde de çalışıp emekli oldu. Halen Ankara'da ikamet etmektedir.
           Hasan Şen'in en büyük özelliği bir okuduğunu hafızasına yazarak asla unutmamasıdır. İrticalen şiir yazmaktadır / (Tabiri caizse) söylemektedir.
           Konya Âşıklar Bayramı'nda kazandığı pek çok ödülü vardır. Düğünler, Televizyon Programları, Konserler gibi etkinliklerde sunuculuk da yapmaktadır.
           Pek çok şiiri vardır, ancak bunları yazılı hale getirmemekte, ezberinde tutmaktadır. Çalınacağı endişesiyle "EMEK HIRSIZLARI"ından korkmaktadır.  Zaman zaman bu şiirlerini ağzından cımbızla almak mümkün olmaktadır (Suat Zobu olarak habire baskı yapıp, imbikten damlatır gibi almaya çalışıyorum :)).
           Şiirlerinde mizahi unsurları ustalıkla kullanmakta; doğaçlama olarak gayet doğal, akıcı bir üslupla diyeceğini deyivermektedir.

ŞAİR..ŞEN SUNUCU.
(HASAN ŞEN HOCA)
CEP.0538.221.03.03.



.Suat Zobu